Hétfőn a Hold belép az Oroszlán jegyébe, ilyenkor fellépésünk meglehetősen energikus, kiváló alap a közös vállalkozásokhoz, partikhoz vagy a fergeteges ünneplésekhez. Az Oroszlán-Hold alatt azonban heves jelenetekre is sor kerülhet, amolyan igazi melodramatikus fellépésekre, melyek hosszan megmaradnak minden néző és résztvevő emlékezetében. Pláne, hogy napközben a Hold egy rövid időre még az Uránusszal is összefut, a hatás nem marad észrevétlen. Az ilyen napok kiválóan alkalmasak a kultúra élvezetére, luxuskiadásokra, a családi kapcsolatok ápolására. Az üzleti életben is kiválóan érvényesülhetünk.

Kedden a Mars jegyet vált, átlép a Skorpió jegyébe, ilyenkor gyorsan reagálunk a bennünket érő hatásokra, de mivel fontos számunkra az önkontroll, ezt nem szeretjük kimutatni. Amikor azonban már nagyon feszültek vagyunk, és dühünk jó ideje gyűlik, és halmozódik bennünk, akkor váratlan pusztító kitörésre számíthatnak a környezetünkben élők. Ilyenkor, ha megbántanak bennünket, hajlamosak vagyunk bosszút állni, mintha a támadással gyógyíthatnánk sebeinket vagy orvosolhatnánk a bennünket ért igazságtalanságot. A szexuális energiák is felerősödnek, az érzelmek pedig olyan szinten elboríthatnak bennünket, hogy sosem tapasztalt élményeink lehetnek. Egyedülállóként fontos valamilyen fizikai vagy alkotó munka végzése, hogy a feszültség levezetésre kerüljön.

Csütörtökön a Merkúr megindul előre, a Skorpió jegyében, ez egy hatalmas változás, mert az eddig stagnáló ügyeink végre megoldódni látszanak, főleg a Skorpiók határozzák el magukat és meglépik azt, amit már régóta dédelgettek magukban. Az Ikrek és Szűz jegyűek is fellélegezhetnek végre, mert a munkahelyi vagy a családi jellegű akadályok is megoldásra kerülnek. Nyugodtan elindíthatjuk a tárgyalásainkat és a szerződéseinket is aláírhatjuk, ebben segítségre lesz az intuícióink is, mert a Neptunusz kiválóan aspektálja az ugrásra kész Merkúrt.

Pénteken a Hold belép a Mérleg jegyébe, új ismeretségeket köthetünk. Nagyon romantikusak vagyunk ilyenkor, életünkben a szerelem és a művészetek előtérbe kerülnek. Lehet, hogy találkozunk valakivel, aki megdobogtatja a szívünket, sajnos ebbe nem nagyon kell beleélni magunkat, mivel…

a Mars szombaton szembenállásba kerül az Uránusszal, ez nagyon felbőszíthet bennünket. A haragunkat leginkább a partnerünkön vezetjük le, mindenre dühkitörés formájában reagálunk, ez egy nagyon idegsítő konstelláció, valószínűleg felborítja életünk rutinját. Ennek a zavaró energiának a legjobb kihasználása, ha megfontoljuk és kétszer is átgondoljuk, mielőtt reagálunk a provokációra. Bármely csatában a vereség valószínűségét csökkenti az előrelátóbb gondolkodásmód. Ez a konstelláció több napon keresztül érezteti fenemód idegesítő hatását.

Még ezen a napon átlép a Nap a Nyilas jegyébe, ilyenkor nagy örömünket leljük a sportteljesítményünkben, mindenféle mozgásban. Nagyszabású tervek foglalkoztatnak ilyenkor, lehet, hogy most szervezzük meg a téli pihenésünk helyszínét.

Vasárnap a Mars és az Uránusz közötti szembenállás "kilövésre kész", mivel a Hold a Skorpióban beéri a Marsot is, szabadságvágyunk ekkor felerősödik, de továbbra is vigyázzunk az erőteljes megnyilvánulásokkal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!