Halak éves horoszkóp 2020

Halak

A 11. életterületet érinti a Szaturnusz-Plútó konjukció, ez a csoportosulásokat jelzi. Idén élettapasztalatokban gazdagodhat, megváltozhat a szemlélete és a látásmódja, mert olyan új ismeretségeket köt, amelyek hatással lesznek a gondolkodásmódjára. Az is lehetséges, hogy egy barátja segíti magasabb pozícióba, ugyanis a karrier területén is komoly változásokat jeleznek a bolygók. Szerencsés változásoknak örülhet! A Hold hatására intuíciója még inkább felerősödik, hallgasson az ösztöneire, akkor minden nehéz helyzetben jól fog dönteni!

Karrier év első szakaszában munkahelyet válthat, ha elégedetlen a meglévővel, és bár kezdetben akadnak nehézségek, a karrierjében igazán szerencsés lesz ebben az esztendőben. Ha van olyan hobbija, ami kapcsolódik a művészetek bármely ágához, idén sikerre viheti, olyannyira, hogy akár megélhetési forrást is jelenthet önnek.

Szerelem Márciusban kisebb csalódás érheti, de sikerül átvészelni a krízist, és júliusra már házasságkötést jeleznek a bolygók. Novemberben gyermekáldás teheti teljessé a boldogságát, szingliként pedig ekkortájt köszönt be életébe a szerelem!

Egészség A lábfej, a lábujjak, a nyirokrendszer, valamint a tobozmirigy áll a jegy uralma alatt. A nyirokrendszer érzékenysége miatt fontos odafigyelnie a méregtelenítésre. Februárban a közlekedésben legyen különösen óvatos, mert kisebb baleset érheti.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!