Fotó: ccc.eu/hu

Nem mindegy milyen a szandál típusa

Nagyon sokban függ attól a szandál típusának kiválasztása, hogy mi maguk mit szeretnénk igazán kihangsúlyozni. Léteznek sportos stílust kedvelő nők és olyanok, akik inkább a nőiesebb, klasszikusabb vonalakat kedvelik az öltözködésben is. Akármelyik kategóriába is tartozzunk, annyi bizonyos, hogy egyik stílus esetén sem érdemes egy randin túlzásokba esnünk. Ez azt jelenti, hogy ha egyébként mindig sportcipőt viselünk, akkor azért ilyenkor lehetőleg ne túraszandált válasszunk randi cipőként. Ez maximum csak akkor lehet előny, ha például a randin túrázni indulunk. Minden más esetben jobb, ha inkább egy visszafogott sarut nézünk például, amely egyszerű kivitelével és csinos megjelenésével még a kicsit sportosabb stílushoz is jól passzol.

Gondoljunk a kényelemre is

Ha az ízlésünk pedig követi a klasszikus nőies megjelenést, itt is legyünk óvatosak. A nagyon magas sarkú szandál lehet rendkívül csinos, viszont egyáltalán nem praktikus. Nem tudjuk ugyanis, hogy egy randi hogyan végződik. Lehet tíz perc után elköszönünk, de az is lehet, hogy egész éjjel elmélyülten fogunk a parkban sétálni és beszélgetni a partnerünkkel. Ezért inkább az olyan magassarkú elegáns női szandálok közül válasszunk, amik lehetőleg még kényelmesek is. Ne legyen túl magas a sarka, lehet vastagabb sarkú és persze akár telitalpú modell is.

Mindig a randi helyszínéhez öltözzünk

A divat tapasztalt képviselői mindig azt mondják, hogy inkább legyünk túlöltözöttek, mint hogy rosszul érezzük magunkat az alulöltözött megjelenésünkben. Ez igaz egy randin is. Viszont azért túlságosan elrugaszkodni itt sem szabad. Persze, nagyon befolyásolja a szett kialakítását az is, hogy mi lesz a randi helyszíne. Ha egy elegáns étteremben találkozunk, akkor semmi akadálya annak, hogy elegáns ruhát és szandált viseljünk. Viszont ha a randira moziba tervezünk menni, akkor azért megfontolandó, hogy ehhez mérten válasszunk szettet.

Részesítsük előnyben a nőiesebb szandálokat

A randik gyakori helyszínei közé manapság már a különféle kézműves sörözők, pubok is besorolhatóak. Nyugodtan viselhetünk ilyenkor olyan csinos ruhát, amiben egyébként eljárnánk szórakozni. Ehhez jól mutat a tűsarkú szandál, de a lapostalpú változat is. Ha pedig nem ragaszkodunk minden áron a sötét eleganciához, akkor egy éktalpú espadrilles is jó választás lesz az ilyen lazább helyszínekhez. A CCC üzletében mindegyik stílusból bőven akad szandál választék. Ezeket pedig rendkívül gyorsan megrendelhetjük a CCC webáruházban, ám fel is próbálhatjuk vásárlás előtt a CCC bármelyik üzletében. Ha viszont mégis az online vásárlásnál maradunk, és nem válna be a megrendelt szandál, könnyedén visszaküldhetjük azt.

Bevált fazont válasszunk

A szandálok kényelmességét nagyban befolyásolja annak fazonja. Ha tudjuk, hogy a hegyesorrú kivitel bántja a lábunkat, akkor ne ilyenkor akarjuk ezt viselni. Az egész napot tönkreteheti ugyanis egy fájó láb, ami miatt még egy romantikus sétát sem fogunk tudni tenni a városban. A legjobb, ha jól bevált formák szerint választunk, amikről tudjuk, hogy kényelmesek lesznek számunkra.

Hirdetés

Szponzorált tartalom


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!