Ha ön a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Mérleg-Újhold segít önnek most új alapokra helyezni párkapcsolatát. Egy társasági eseményen találkozhat valakivel, aki annyira mély hatást gyakorol önre, hogy emiatt átértékelheti eddigi hozzáállását a párkapcsolatokhoz. Ez a kapcsolat teljesen elüt az eddigiektől, sokat tanulhat most önmagáról és a nagyvilágról, amely tele van varázslatos dolgokkal.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint

Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Ön rendszerint nagy és nehéz feladatokat vállal el, és azt kitartóan és fáradhatatlanul el is végzi. Sajnos most hétvégére is maradt a tennivalókból, valószínűleg munkáját hazaviszi. Ez nem okoz nagy népszerűséget családja körében, kisebb nézeteltérés várható. Önnek a Mérleg-Újhold azt a leckét akarja megtanítani, hogyan találja meg az egyensúlyt családja és hivatása között.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Eljött az ön ideje, mivel az életét nem is tudná kapcsolatok nélkül elképzelni, az Újhold segíti önt lényének kibontakozásában. Ezen a hétvégén az a legfontosabb, hogy élvezze, amit a szerelem nyújt önnek, azzal az emberrel, akivel összehozta a sors. Most lehetősége van egy új szerelemre is, és ettől ön a világ legboldogabb embere!

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Ezen a hétvégén az otthonára fókuszál. Az Újhold segítségével szinte művészi adottsággal munkálkodik otthona kényelmesebbé varázslásában, amibe most családja minden egyes tagját bevonja. A gondoskodás önnek nem esik nehezére, hanem alapvető igénye, örül, ha szabadidejét szerettei körében töltheti.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!