Kos

A kihívások éltetik

A jegy szülöttének izgalomra, küzdelemre, versenyhelyzetekre van szüksége, hogy megmérettethesse magát. Ha ez hiányzik az életéből, akkor hiába van meg mindene, untatni fogják a hétköznapok. Ez az oka annak is, hogy számára egy kapcsolatban a konfliktusok hozzátartoznak a szerelemhez - a nyugodt, szenvedélymentes viszony fásulttá teszi.

Mit tesz boldoggá? A csillagjegyed elárulja!

Bika

Anyagi biztonság

E jegy szülötte tudja a leginkább követni a társadalom által belénk nevelt mintát: valódi, tartós örömöt okoz számára az egzisztenciális biztonság, az anyagi gyarapodás. Azonban nem csak birtokolni akar, hanem élvezni is a jó anyagi helyzettel járó előnyöket, a luxust, a nyugodt eleganciát. Szüksége van az élet apró örömeire, a finom ételekre, a szép környezetre ahhoz, hogy boldog lehessen.

Ikrek

Fontosak a kapcsolatok

Társaságra, kapcsolatokra van szüksége ahhoz, hogy boldog lehessen. Fontos, hogy kerülje az egyedül végzendő munkát, mert igényli más emberek állandó jelenlétét, a csapatmunka az igazán neki való! Hiába van meg mindene, ha magányos - ilyenkor frusztrálttá, depresszióssá válhat.

Rák

A család az első!

Igazi ősanya, a közelében mindenki védve érzi magát. Nem is kell sokat tennie a boldogságért, elég, ha sokan vannak körülötte, akikről gondoskodhat. Ha nincs saját gyereke, akkor a környezetében élők felett anyáskodik, őket segíti, támaszt nyújtva számukra, mert ilyenkor érzi magát elemében.

Oroszlán

Az elismerés vágya

Vezetői képességekkel rendelkezik, csodálatra vágyik. Ha nem kap elég elismerést, pozitív visszajelzést, nem boldogítja semmi, akkor nincs az a pénz, ami elégedetté tenné. Kihívásokra van szüksége, hogy aztán bezsebelhesse a dicséretet. Mindenképpen olyan hivatást kell választania, ami biztosítja számára a képességeinek megfelelő kihívásokat!

Szűz

Hasznos tevékenységek

A jegy szülötte szorgalmas, kötelességtudó, akkor boldog, ha értelmes célt talál a hivatásában. Ha nincs tennivalója, üresnek érzi az életét, ebben az esetben elkezd aggodalmaskodni, rémképeket gyártani. Az értelmetlen, céltalan munka elkeseríti, éreznie kell, hogy fontos, amit csinál.

Mérleg

A harmónia a legfontosabb!

Akkor elégedett, ha egyensúlyban van az élete. Ezt leginkább akkor érzi, ha együtt van valakivel, akivel kiegészítik egymást. A művészet, a katarzis élménye is nagyon fontos számára, ilyenkor úgy érzi, eggyé válik a világgal. A nyugodt életvitel elengedhetetlen számára a boldogsághoz.

Skorpió

Az élet folytonossága

Introvertált alkatként szüksége van az egyedüllétre, mégis akkor boldog igazán, ha önmagát egy nagyobb egészhez tartozónak érezheti. Ez elsősorban a családra vonatkozik: megnyugtatja, ha tágas rokonság veszi körül, több generáció tagjaival. De igaz a valahová tartozás vágya a hivatására is: ha nem része egy nagyobb egésznek, ha nem találja a helyét, boldogtalanná válhat.

Nyilas

Megismerni a világot

Spirituális beállítottságú emberként a hit, a felsőbb erő, az isteni minőség keresése teszi boldoggá, tartozzon bármelyik valláshoz is… Ha ez hiányzik az életéből, akkor lehet akármilyen sikeres, nem lesz elégedett. A világ megismerésének vágya is hajtja: fontos számára, hogy utazhasson és tanulhasson.

Bak

Kötődni másokhoz

Céltudatos, felelősségteljes személyiség, de a Baknak soha sem elég csak saját maga. A boldogság eléréséhez számára nélkülözhetetlen, hogy érezze: szükség van rá! Ezt persze nem csak a családi kapcsolataiban, hanem a hivatásában is megélheti. Ha egyedül van, akkor problémákat gyárt magának, ami mély frusztrációhoz vezethet.

Vízöntő

Új utak

Mindig egy másik, egy jobb világról álmodik. Örök lázadó, mindent megkérdőjelez, az teszi boldoggá, ha folyton új megoldások után kutathat. Igazi idealista, ha ettől megfosztják, sivár hellyé válik számára a világ.

Halak

Belső béke

A transzcendens lét a vonzó számára, amely túlmutat a földi valóságon. Erről kell hírt adnia, ezt kell közvetítenie a többiek felé ahhoz, hogy megtalálja a boldogságot. Ha valami miatt elfojtja magában ezt az igényt, kiábrándulttá válik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!